SALCESON CZARNY KUJAWSKI

Kategoria:

Wędlina wieprzowa parzona w osłonce niejadalnej

Składniki: mięso wieprzowe 70%, woda, skórki wieprzowe, sól, stabilizator E 451, glukoza, wzmacniacz smaku E 621, białko wieprzowe, substancja zagęszczająca E 407a, przeciwutleniacz E316, E300, aromat, tłuszcz wieprzowy, krwinki czerwone wieprzowe, cukier, ekstrakty przypraw, przyprawy, substancja konserwująca E250.

Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, gorczyca, seler, soję, jaja, mleko (łącznie z laktozą), oraz produkty pochodne.

Termin przydatności do spożycia: 30 dni

Średnia waga produktu: 1,5 kg

Temperatura przechowywania: 2-7

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 758 kJ/182 kcal
Tłuszcz 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Białko 15 g
Sól 2,2 g